KARA'S FRIET

KARA'S FRIET

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 137 beoordelingen
15 okt 2019 om 18:46 Snelle levering en super lekkere frietjes!
25 sep 2019 om 21:34 Mijn eten is nooit aangekomen, niet de eerste keer trouwens... Onvriendelijke, arrogante bediening via telefoon. Ze liegen over de levertijd en de regio waarin ze leveren. Jammer, want de frietjes zijn altijd lekker geweest. Ik bestel hier nooit meer.
24 sep 2019 om 0:45 Snelle bezorging, lekker eten!
23 sep 2019 om 17:35 vlees van bicky burger was te lang gebakken , gevolg het was taai , net zoals de curry worst brood van bicky was onderaan niet vast te houden van het vet het enige wat eetbaar was , was hey bakje videe ik bestel daar nooit nog
22 sep 2019 om 21:10 Frietjes en vlees zeker oké voor levering. Mayonaise was er niet bij, wel besteld. Uur was zoals gemeld...
22 sep 2019 om 21:09 Na 2u hebben we de bestelling zelf afgezegd. Eerst stond er 59min, als de teller bijna op 0 stond, kwamen er 20min bij. Dit tweemaal! Wij gaan met honger en slechtgezind slapen. Neem geen bestellingen aan als je ze niet aan kan!
7 aug 2019 om 10:44 Anderhalf uur moeten wachten toen ik telefoon kreeg dat het druk was en nog een half uur ging duren. Heb de bestelling toen geannuleerd, 2 uur voor een bestelling is schandalig.
28 jul 2019 om 23:29 Helemaal in orde geen klachten
4 jul 2019 om 21:30 Nog eens geprobeerd, nu nooit meer! Vleeskroket was gewoon slecht, stonk als de pest .... Dit durf je zelf niet gratis te geven!
12 jun 2019 om 13:11 Bestelling gedaan om 18:59 Om 20:38 bestelling aangekregen Frieten waren lekker, kaaskroket en bami ook! Maar de stoofvleessaus was niet bij de bestelling. Daarna gebeld en om 21:00 aangekregen. Stoofvleessaus was niet eetbaar.
10 jun 2019 om 21:07 Meer dan uur na gevraagd uur geleverd, telefoontjes werden afgedrukt. Uiteindelijk zelf in auto gestapt, was "toevallig" net vertrokken. Slechte smoesjes gekregen. Frieten waren nog half rauw. Wel geld terug gekregen.